1997: Others

Others


Tips & Triks
Tips & Triks ni aku share untuk kita sama sama guna. Ada beberapa yang memang boleh pakai and ada jugak yang sampah. so if korang terbaca yang sampah tu, please jangan maki aku.
Blogging Related ;


Types Of
Basically series ni aku just senaraikan few types of person or anything yang you guys might have meet at some point of your life or going to. Mungkin juga yang tersenarai tu korang, so sediakan perisai la aku nak  describe kau ni!


Challenges & Tag Game
Feel free to do some of this post challenges and so leave a link and comment after youre done. Ill check it out!


Apa lagi?

1 comment:

  1. OK. Super envy and just wow that you actually have all this listed so nicely. i have to do this.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...